Tijdens de retraite combineren we handwerken, koken met verse groenten uit de tuin, bakken, wildplukken in het bos en gezamenlijk genieten. Laat je inspireren door de serene omgeving terwijl je nieuwe vaardigheden kunt leren, smaken ontdekt en momenten van samenzijn deelt. Een unieke ervaring om te ontspannen, te creëren, te inspireren en te genieten in harmonie met de natuur.

(Kleine groep vrouwen, beperkt aantal plekken.)

Dit jaar organiseren wij de eerste retraite bij ons op de boerderij. Ik heb zelf de rust gevonden hier in Zweden, waar het leven teruggaat naar de basis en we leven met de seizoenen. De serene omgeving en de eenvoud van mijn leven hier hebben mij geïnspireerd om anderen deze ervaring te bieden. Door retraites aan te bieden, willen wij anderen de kans geven om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te genieten van de rust en harmonie die de natuur te bieden heeft.

Op instagram deel ik mijn leven. Tijdens deze retraite zal er een hoop terugkomen wat hier te zien is.


Donderdag 29 augustus tot maandag 2 september


Inclusief

We leggen de nadruk op vers en gezond eten. Laat je verrassen door verzorgde maaltijden rechtstreeks uit de wilderige moestuin. Geniet van huisgemaakte lekkernijen, verfrissende koffie, thee en zelfgemaakte limonade terwijl je ontspant te midden van de natuur. Als je in een huisje verblijft kan je gebruikmaken van onze handdoeken en beddengoed voor een comfortabel verblijf. Daarnaast zijn er handwerkmaterialen beschikbaar voor degene die graag creatief bezig zijn tijdens hun retraite. Laat je inspireren en verwen je zintuigen tijdens deze unieke ervaring vol rust en authenticiteit.

Inclusief Goodiebag

Exclusief

Vliegtickets en alcoholische dranken ((je kunt wel drank kopen en zelf meenemen).

Kom je met het vliegtuig? Dan is het gemakkelijk om te vliegen op Kopenhagen en vanaf daar de trein te nemen richting Vaxjo. De trein gaat direct vanaf de airport en is eenvoudig te vinden. De treinen in Zweden zijn erg comfortabel en van alle gemakken voorzien. Ophalen van het station in Vaxjo kan geregeld worden voor een kleine meerprijs.

Kies hieronder een pakket wat bij jou past

Met of zonder stroom beschikbaar

Uitverkocht

Retraite verblijf kabouterhuisje

€ 699,00
Uitverkocht

Retraite verblijf kabouterhuisje

€ 699,00

1 slaapplek beschikbaar

1 slaapplek beschikbaar. Mogelijk om het tweepersoonsbed te delen als je met een bekende komt. Neem hierover contact op.

Wil je samen met iemand komen? Neem dan even contact op wat betreft verblijfplaatsen.

Douche, toilet en buitenkeuken aanwezig.

Programma


Let op! In onderstaande planning geef ik je een globaal idee van de activiteiten. Deze kunnen nog aangepast worden indien we besluiten iets anders leuker te vinden. Er zal nog genoeg tijd zijn voor spontane invullingen en creativiteit.

Neem gerust contact met ons op!

Adres:

Karskruv 1

36444 Norhult, Sverige